dinsdag 26 augustus 2008

Trappen, trappen, trappen: 327km


De zondag begon al vroeg, om 8 uur zitten we al bij het campingbarretje voor een cappuccino en een croissant, wat is avontuur toch zwaar. ;-) We rijden door een bizar mooi dal de Alpen uit. Het is een mooie heldere dag en we hebben er zin in. Helaas is het feest van korte duur, de brommer van Bart vertoond kuren. We halen de carburateur wel 8 keer uit elkaar: vuil verwijderd, pakking toegevoegd die weg was, vlotter anders afgesteld, andere benzineslang etc. Alleen waren we alle 3 vergeten dat we de avond vantevoren wel bij een pomp waren gestopt, maar dat we daar niet getankt hadden. Zelfs na een tankbeurt waar we meer tankten dan verwacht hadden we het niet door. Geen problemen dus voor Bart, gewoon te weinig brandstof. Doh! Jammer van de verloren tijd, we blazen dus maar even door.
In Trento ontmoeten we iemand (Imerio) die met zijn motor meegedaan heeft aan de Dakar series rally's. Hij is zo vriendelijk om ons met de motor te begeleiden de stad uit. Weer was dat gekloot met snelwegen wat ons opbrak.
Verona. Hier gaan we het centrum in om even wat te eten en naar de arena te kijken. Vanavond is er de opera Aida in het openluchttheater. Helaas niet voor ons. Het is nog relatief vroeg dus we besluiten vast een stukje in de richting Modena te rijden. Dit duurt wat langer dan gepland en we maken dus ook flink wat km's. Door gebrek aan campings naar wel een grote behoefte aan slaap kiezen we er voor om de tent neer te zetten in een peren boomgaard. Het is middernacht en we hebben ruim 320km gedaan. Doodmoe rollen we ons nest in.

Geen opmerkingen: