vrijdag 14 oktober 2011

Terugkomdag 2011

10 juli 2011 was de Terugkomdag. We hadden de mazzel dat we terecht konden in attractiepark Duinrell. Grote dank aan Martijn van Haaster van Team Romia 2011 hiervoor. In de vergaderzaal is de Gouden Friteuse uitgereikt aan het team dat het hoogste sponsorbedrag heeft opgehaald.


En de winnaars zijn.... Vera on Wheels! Zij hebben een bedrag van 12.500 EUR opgehaald!



Na de uitreiking van de Gouden Friteuse en uitwisseling van alle foto's en filmpjes is het tijd om het park te gaan verkennen. We krijgen een rondleiding en mogen daarna ook in de verschillende attracties. Het is iets te fris om bij de Splash te gaan staan, maar de Falcon en het rodelen bevallen prima!


Stichting Danielle, het goede doel van Team Vera on Wheels, met de cheque in handen. Hier kunnen weer veel kinderwensen mee worden vervuld!


Wonders of Waste 2011 - Dag 4

Zondag 5 Juni
Heel vroeg staan we op en rijden zoals inmiddels traditie is, in colonne naar het centrum van Rome. Bij de Piazza del Popolo wachten we tot het plein oranje is gekleurd voor BiciRoma 2011, een fietstocht door hartje Rome dat door de Nederlandse Ambassade wordt ondersteund, en dat duurzaam transport onder de aandacht brengt. Wij zijn uitgenodigd om in deze optocht mee te rijden! Ruim 4 uur lang rijden we tussen 1500-2000 fietsers, onder politie begeleiding, door het centrum van Rome langs de St. Pieter, Spaanse Trappen, Colosseum, e.a.



    

Helemaal prachtig, alle deelnemers hebben een grijns van oor tot oor… en de organisatie ook! De ambassadeur nodigt ons uit om volgend jaar langs te komen bij de Ambassade, en dat hij achter een naar friet ruikende auto fietst is “…niet erg…” zegt hij met een glimlach op zijn gezicht!

Na de tocht door het centrum gaan we richting het eindpunt van de rally: het Colosseum. Een waar feestje ontstaat als we er zijn, champagne, muziek en vooral tevreden deelnemers!









Wonders of Waste 2011 - Dag 3

Zaterdag 4 Juni
In de loop van de dag rijden de teams Camping Smeraldo binnen. Gelegen aan het Bracciano meer is het onze vaste stek sinds 2009. Vroegkomers genieten van een heerlijke duik in het frisse water en wat uurtjes in de zon.


    

Later op de dag, na de fantastisch verzorgde BBQ, spelen de bands een aantal swingende sets. De muziek lokt ook de vaste campinggasten uit hun tenten en iedereen gaat uit hun dak. De avond wordt afgesloten met regen maar dat mag eigenlijk de pret niet drukken. Het is namelijk nog maar 1 nachtje slapen voor we de zegerit naar het Colosseum mogen rijden, spannend!