vrijdag 14 oktober 2011

Wonders of Waste 2011 - Dag 4

Zondag 5 Juni
Heel vroeg staan we op en rijden zoals inmiddels traditie is, in colonne naar het centrum van Rome. Bij de Piazza del Popolo wachten we tot het plein oranje is gekleurd voor BiciRoma 2011, een fietstocht door hartje Rome dat door de Nederlandse Ambassade wordt ondersteund, en dat duurzaam transport onder de aandacht brengt. Wij zijn uitgenodigd om in deze optocht mee te rijden! Ruim 4 uur lang rijden we tussen 1500-2000 fietsers, onder politie begeleiding, door het centrum van Rome langs de St. Pieter, Spaanse Trappen, Colosseum, e.a.



    

Helemaal prachtig, alle deelnemers hebben een grijns van oor tot oor… en de organisatie ook! De ambassadeur nodigt ons uit om volgend jaar langs te komen bij de Ambassade, en dat hij achter een naar friet ruikende auto fietst is “…niet erg…” zegt hij met een glimlach op zijn gezicht!

Na de tocht door het centrum gaan we richting het eindpunt van de rally: het Colosseum. Een waar feestje ontstaat als we er zijn, champagne, muziek en vooral tevreden deelnemers!









Geen opmerkingen: